VERS eten&drinken |HOTSPOT

VERS eten&drinken |HOTSPOT

HOERA! Alkmaar is een nieuwe healthy HOTSPOT rijker! Wij zijn erg blij met de komst van VERS eten&drinken naast het station in Alkmaar.

VERS is opgericht door het getrouwde stel Manja en Rick. Zo’n 7 jaar geleden begon Manja wegens gezondheidsredenen haar eetpatroon en leefstijl om te gooien en suiker- en E-nummer vrij te eten. Toen ze eten wilden bestellen, kwamen ze er achter dat ze eigenlijk nergens echt gezond eten konden bestellen. ‘Hier moeten toch meer mensen tegenaan lopen?’ dachten ze. Zo kwamen ze op het idee om zelf een bedrijfje op te zetten. Een jaar later is dit gelukt en hebben ze in december 2014 de deuren geopend van hun eigen zaak! Hoe cool?!

Manja en Rick VERS

Manja heeft altijd gedroomd van een eigen onderneming en doordat de liefde voor gezonde voeding de afgelopen jaren steeds meer gegroeid is, wilden ze deze twee aspecten met elkaar combineren. En dat is gelukt! Een droom die werkelijkheid is geworden! Rick deelt deze droom met haar en samen gaan ze er helemaal voor.

Bij VERS kun je gezonde en verse maaltijden afhalen of gezellig daar opeten. De soepen en sauzen worden allemaal zelf gemaakt, zonder toegevoegde suikers of e-nummers. Ze werken het liefst met biologische streekproducten en passen hun menu aan op de seizoenen. Je kunt er terecht voor lekkere en gezonde ontbijt-, lunch- of avondmaaltijden. Van smoothies en suikervrije taarten tot salades, pasta’s en hamburgers, keuze genoeg dus! Verder verkopen ze ook leuke hebbedingetjes zoals kookboeken, thee, to go bekers en ander leuks.

IMG_4427 vetplantjes IMG_4428

Daarnaast is Vers gevestigd in een mooi authentiek pand, pal naast het station in Alkmaar. Deze toplocatie ziet er ook nog eens heel hip en stylisch uit! Een heerlijke plek om bij te tanken na een lange dag werken, even op te warmen als je de bus of trein hebt gemist of om een lekkere en gezonde maaltijd af te halen als je een keer geen zin hebt om te koken. Je kan er zelfs je telefoon opladen bij het oplaadpunt, super handig!

VERS Alkmaar
VERS is een uniek concept voor Alkmaarse begrippen en wij hebben dan ook direct contact gezocht met Manja en Rick toen wij hoorde van de komst van VERS. We wilden dolgraag het verhaal achter deze mooie zaak horen, en natuurlijk zelf even komen proeven!

Kim heeft laatst al een keer geluncht bij VERS en toen gekozen voor een groene smoothie en de verse pompoen soep. Beiden waren heerlijk!

IMG_4277 IMG_4265

Natuurlijk moest Jacqueline ook een keer proeven en zijn wij van het weekend samen bij VERS langs gegaan. Onder het genot van een lekker kopje koffie en een suikervrije muffin hebben we gezellig met Manja en Rick zitten kletsen. Super inspirerend!

suikervrije muffin VERS

Wil je deze lekkere gerechten zelf een keer komen proeven en kennis maken met VERS eten&drinken? Dat kan! Wij mogen namelijk iemand blij maken met een gratis lunch voor twee personen bij VERS! (een broodje en een drankje naar keuze)

Wat moet je doen om kans te maken op deze lunch voor 2 personen?
Like de facebook pagina van I BELIEVE THE HYPE en laat onder de link op facebook weten met wie je graag zou willen lunchen bij VERS. Je hebt tot vrijdag 27 februari de tijd om mee te doen! Op zaterdag 28 februari zullen we de winnaar bekend maken. Good luck!

VERS eten&drinken
Stationsweg 41, Alkmaar
7 dagen per week geopend tot 20.00 uur

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

There is 1 comment for this article
  1. Kim Author at 12:01

    WE HEBBEN EEN WINNAAR!!!

    Liesbeth Nol en Susanne Barteling, jullie hebben de gratis lunch bij VERS eten&drinken gewonnen! GEFELICITEERD!!!

    Mail even jullie mailadres naar kim@ibelievethehype.nl zodat wij contact met jullie op kunnen nemen over de prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>