TREK Food Festival | Review

TREK Food Festival | Review

Vorig weekend waren Jacqueline en ik naar foodfestival TREK in het Amstelpark in Amsterdam! Wij zijn namelijk grote fans van dit soort foodfestivals en gaan dan ook regelmatig een foodfestival af. TREK kenden wij nog niet, het leek ons daarom leuk om onze ervaring met jullie te delen in een review!

IMG_7497 IMG_7498

Wat is het?
Food Truck Festival TREK staat voor food, drinks, music, theater en gezelligheid! Tientallen mobiele keukentjes toveren de stadsparken om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Onder het genot van heerlijk eten luister je naar live muziek en geniet je van de gezellige sfeer. 

Zo veel keuzes
Er was zoveel keus qua eettentjes dat we maar moeilijk konden kiezen! Uiteindelijk kozen we allebei voor een lekkere wrap gevuld met vlees naar keuze, een lekker sausje, sla en tortilla chips! Heerlijk was het!

IMG_7492 IMG_7429

Vervolgens vonden we het tijd worden voor wat zoets en deelden we samen een bakje churros! (met chocolade saus) Zo lekker!!

IMG_7439

IMG_7434 IMG_7494

Tussendoor dronken we kokossmoothie en wat wijntjes en als toetje deelde we samen nog een bakje frozen yoghurt.

IMG_7405 IMG_7435

Toegang
De toegang is gratis. Ze vragen wel een eenmalige kleine vergoeding voor milieuvriendelijk hard-plastic glaswerk. Bij je eerste bestelling betaal je daarom een eenmalige bijdrage van € 2,50 voor een FESTIVAL-TREK ‘glas’. Vervolgens kun je bij iedere bestelling je glas afgeven bij de bar; en krijg je er een schoongespoeld, nieuw exemplaar voor terug.

Waar?
TREK gaat het hele land door en wordt dit jaar gehouden op 8 locaties in Nederland, namelijk; Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Enschede, Nijmegen, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam & Den Haag. Helaas staat alleen Den Haag nog op de planning voor dit jaar. Van 10 – 13 September kan je bij het Westbroekpark terrecht om te genieten van het laatste TREK foodfestival van het jaar. 

IMG_7441 IMG_7496

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>