SOLE | Review

SOLE | Review

Toen ik voor het eerst hoorde van Sole was ik een beetje huiverig. Zout is toch niet goed voor je? We krijgen al zoveel zout binnen via onze voeding, waarom zou je dan ook nog eens een zoutoplossing gaan drinken. Na wat research kwam ik erachter dat Keltisch zeezout niet zomaar zout is. Himalaya zout, gewoon zeezout, keukenzout etc. het komt allemaal van dezelfde bron en is allemaal bewerkt.

Keltisch zeezout daarentegen is écht zeezout. Onbewerkt, ongeraffineerd en ongewassen. Als je Keltisch zeezout koopt let er dan op dat je deze pure variant koopt! Het zout moet grijzig van kleur zijn en hoort nog een beetje vochtig te zijn. Ik kocht het bij de Vitaminstore.

keltisch zeezout

Ik nam Sole op de eerste dag in voor het slapen gaan. Het is super makkelijk te gebruiken, je voegt een theelepeltje van de Sole oplossing toe aan een glas water en klaar is kees. Ik verwachte een super zout drankje maar dat viel reuze mee. Het is wel zout, maar zeker niet te en na een paar slokjes wende het al.

De volgende ochtend word ik goed uitgerust wakker (weliswaar met lichte hoofdpijn) en neem ik op mijn nuchtere maag weer een glas Sole.
De hoofdpijn houdt de rest van de dag aan en wordt ‘s avonds alleen maar erger. Ik vermoed dat het een ontgiftingsverschijnsel is en het morgen weer over zal zijn. Ik besluit die dag veel water te drinken en vanwege de hoofdpijn vanavond maar even geen Sole te gebruiken.

Op de derde dag is mijn hoofdpijn zo goed als weg en neem ik weer een glas Sole op de nuchtere maag. In de loop van de ochtend komt de hoofdpijn toch weer opzetten, maar is lang niet zo erg als de dag daarvoor. Ik besluit vandaag extra veel water te drinken om zo mijn afvalstoffen beter af te kunnen voeren. Dit lijkt te helpen en mijn hoofdpijn zakt later op de dag weer wat weg.

Ik besluit de komende week alleen ‘s ochtends het drankje te drinken om mijn lichaam er aan te laten wennen. Vanaf dag 4 heb ik geen hoofdpijn meer gehad en voel ik me fris en energiek! Wij zijn enthousiast over deze hype en voegen Sole toe aan ons ochtendritueel!

Bestaat je ochtendritueel al uit het drinken van citroenwater op de nuchtere maag? Geen probleem! Je kan Sole namelijk gewoon toevoegen aan je citroenwater en zo profiteren van het goede van beide. Je zal merken dat je na dit ochtendritueel meteen wakker bent en je energiek voelt, geen koffie meer nodig! Ook enthousiast geworden? Lees hoe je zelf Sole kan maken op de site.

Sole

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>