Smoothie Sunday | Watermeloen kokossmoothie

Smoothie Sunday | Watermeloen kokossmoothie

Zie je zelf al zitten in de volle zon op je balkon of in je tuin, bikini aan, voetjes omhoog, een fris drankje in je hand en genieten maar..  Heerlijk! Deze smoothie is perfect voor dit soort zomerse momenten en bevat maar 3 ingrediënten dus je hebt hem zo gemaakt.

Door de banaan in te vriezen wordt je smoothie lekker romig. De watermeloen zorgt voor een heerlijke frisse smaak en het kokoswater maakt hem net wat zoeter. Klinkt perfect toch! De smoothie is het lekkerst als je de watermeloen een paar uur voor het maken van de smoothie in de koelkast zet. Zo wordt je drankje lekker koud.

Ingrediënten voor 1 persoon:

- 1 part watermeloen

- 1 bevroren banaan

- 150 ml kokoswater

Snijd de schil van de watermeloen en snijd hem in stukjes. Doe alle ingrediënten samen in de blender. Het is belangrijk dat je een stevige blender hebt voor de bevroren banaan. Mocht je dit niet hebben, laat de banaan dan even een kwartiertje ontdooien.  Als alle ingredienten goed gemengd zijn giet je je smoothie in een mooi glas.

Enjoy! 

foto 2-13

 

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>