SMOOTHIE SUNDAY| Pastinaak Smoothie

SMOOTHIE SUNDAY| Pastinaak Smoothie

Een smoothie met Pastinaak? Je zou het misschien niet snel bedenken. Ter inspiratie voor de Smoothie Sunday keek ik mijn koelkast eens goed rond, en wat vond ik daar; een pastinaak. Zo is deze Pastinaak Smoothie tot stand gekomen en het is goed uitgepakt als zeg ik het zelf!

Pastinaak is familie van de wortel en heeft een crème achtige kleur. Het heeft een intens, aromatisch, zoete en anijsachtige smaak. Pastinaak kan rauw, gestoofd en gekookt gegeten worden.

Deze smoothie bevat veel vezels omdat de pastinaak er in zijn geheel in verwerkt wordt en vult daarom goed. De smoothie smaakt lekker zoet en fris, en lijkt me straks heerlijk om in het zomerzonnetje op te drinken!

Ingrediënten:

  • 1 pastinaak
  • 1 banaan
  • 250 ml kokoswater
  • 1/2 theelepel kurkuma poeder

Zo maak je het:

Was de pastinaak en snijd hem in kleine stukjes. Doe de stukjes pastinaak samen met de banaan, het kokoswater en de kurkuma in de blender en blend tot een glad geheel. Als de smoothie te dik blijft kan je nog wat (kokos)water toevoegen. That’s it!

Fijne zondag!

Pastinaak SmoothiePastinaak Smoothie

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>