Smoothie Sunday | Groen oranje sapje

Smoothie Sunday | Groen oranje sapje

Voor dit sapje heb ik mijn slowjuicer weer eens onder het stof vandaan gehaald. Ik heb een tijdje geleden een slowjuicer gekocht en toen maakte ik meerdere keren per week een sapje. Maar dit is er weer uit geslopen. Ik maakte er geen tijd meer voor. Tot vandaag! Ik heb er nu dit heerlijke groen oranje sapje mee gemaakt.

In dit sapje heb ik een hele venkel gebruikt. Een venkel kan een overheersende anijssmaak geven aan het sapje. Niet iedereen houdt hier van. Het gebruik van venkel biedt veel voordelen zo zou het de spijsvertering bevorderen en gasvorming tegengaan. Ook wordt gezegd dat venkel goed helpt tegen menstruatieklachten en werkt het licht pijnstillend.

Door de venkel te mixen met wortels en ananas wordt de anijssmaak niet te overheersend, maar is juist licht aanwezig. Wat ik heel lekker vind.

Ingrediënten voor 2 glazen:

  • 5 grote wortels
  • venkel
  • 125 gram bevroren ananas
  • paar takjes munt

Was de wortels en de venkel en snijd ze in stukjes. Doe de groenten in de slowjuicer. Je kan eventueel ook een normale juicer gebruiken. Doe het sap uit de juicer in de blender en voeg de ananas en munt toe. Mix alles goed door elkaar en schenk in een glas.

Enjoy!

FullSizeRender-11

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>