Smoothie Sunday | Bananenijs

Smoothie Sunday | Bananenijs

Zelf ijs maken lijkt me super leuk om te doen. Alleen zonder ijsmachine is dit heel erg lastig. Gelukkig heb ik daar nu een oplossing voor gevonden, namelijk dit bananenijs. Het is super makkelijk, je hebt weinig ingrediënten nodig. Eigenlijk alleen banaan en toppings en het heeft wel echt de structuur en smaak van romig ijs. Je hebt dit recept waarschijnlijk al op veel blogs voorbij zien komen. Maar omdat het zo lekker is, vond ik het toch leuk om dit met jullie te delen.

Ingrediënten: 
 – 2 bevroren bananen. 
 – toppings: ik gebruikte nu schaafsel van pure chocola, amandelschaafsel en bevroren fruit. 

Snijd de bananen in stukjes en leg ze de avond van te voren in de vriezer. Doe de bananen in de blender. Het is belangrijk dat je een stevige blender hebt. Het liefst met ice crush functie. Heb je dit niet, laat de bananen dan eerst 15 minuten een beetje ontdooien. Blend de bananen totdat er een romig geheel ontstaat. Schep in een bakje en garneer met topping.

Enjoy your icecream! 

foto 4-3

 

 

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>