SMOOTHIE SUNDAY | Appel rode biet smoothie

SMOOTHIE SUNDAY | Appel rode biet smoothie

De combinatie van rode biet, appel en citroen vind ik zelf erg lekker! Deze smoothie bevat deze drie ingrediënten en samen zorgen ze voor een lekkere frisse maar toch ook zoete smaak. Ik maakte deze smoothie met een blender waardoor het een vezelrijke smoothie is geworden omdat de appel en de biet er geheel in verwerkt zijn.

Ik vind het zelf lekker om deze smoothie ‘s middags rond een uur of 16.00 te drinken. Het zorgt voor een echte opkikker! Daar kan geen cup-a-soup tegenop. Door de vezels vult de smoothie ook goed, zodat je er weer even tegen aan kan!

Ingrediënten:

  • 1 appel
  • 1 gekookte rode biet (ik gebruik voorgekookte biologische bietjes)
  • sap van 1/2 citroen

Zo maak je het:

Was de appel goed en snijd deze in kleine stukjes. Ik gebruik de appel met schil en al, maar je kunt hem natuurlijk ook eerst schillen als je dat wil. Stop de stukjes appel in de blender en voeg dan net zoveel water toe totdat de stukjes appel onder water staan. Voeg daarna de gekookte rode biet en het citroen sap toe. Blend alles nog even goed tot een glad geheel en klaar is je smoothie!

Appel rode biet smoothie

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>