Saladebar in de Rivierenbuurt!

Saladebar in de Rivierenbuurt!

Sinds ik ben verhuisd van de Pijp naar Oost miste ik de restaurantjes waar je lekker en gezond eten kan afhalen. Ik was dan ook helemaal blij met de opening van de saladebar REIN. REIN zit in de rivierenbuurt, 5 minuten van mijn huis, en ze verkopen heerlijke salades voor maar 7 á 8 euro. Ik kook het liefst zelf, omdat ik dan precies weet wat ik eet maar als ik een keer geen zin heb om te koken of op een mooie zomerdag in het park ga eten met een vriendinnetje haal ik een lekkere salade.

Rein

Bij REIN hebben ze 4 soorten salades, die zowel klein als groot te bestellen zijn. Ik heb er inmiddels 3 geprobeerd en mijn favoriete salade is de salade met linzen, wilde spinazie, geitenkaas en dadels. Ook is het mogelijk om je salade zelf samen te stellen. Naast deze salades verkopen ze  heerlijke smoothies, oathies (volledig gluten en tarwevrij brood, gemaakt met havermout) en verschillende soorten superfoods en raw desserts. Veel lekkere en pure producten dus. Ik ben dan ook erg blij met deze saladebar bij mij in de buurt!

REIN is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 20:00 uur, zaterdag tussen 9:00 en 18:00 uur en zondag tussen 10:00 en 18:00 uur.

Reinstraat 58, Amsterdam

www.reinfood.nl

 

 

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>