POST WORKOUT SMOOTHIE | recept

POST WORKOUT SMOOTHIE | recept

Als je aan krachttraining doet is het belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen voor de opbouw en het herstel van je spieren. Eiwitten zitten voornamelijk in vlees, vis, peulvruchten, kwark, hüttenkäse. en natuurlijk in eieren. Ik ben geen grote vleeseter, dus het is voor mij nog wel eens lastig om voldoende eiwitten binnen te krijgen daarom neem ik als aanvulling op mijn voeding af en toe een eiwitshake.

Je hebt veel verschillende soorten eiwitpoeder. Zorg dat je eiwitpoeder kiest van een goede kwaliteit. Belangrijk is om te kijken naar eiwitpoeder waar zoveel mogelijk eiwit in zit en zo weinig mogelijk toevoegingen zoals suikers en smaakversterkers. Whey isolaat is meest zuivere vorm van eiwit en heeft een hoog eiwitpercentage.

Een eiwitshake kan een beetje chemisch smaken zeker als je de poeder alleen met water mengt in een shaker. Ik vind dat echt heel vies. Ik gebruik daarom eigenlijk altijd een blender. Met water en ijsklontjes vind ik een shake eigenlijk ook wel lekker, maar nog veel lekkerder vind ik de shake met bevroren fruit.

Ingredriënten voor 1 shake: 
-  handje bevroren fruit
– 1 scoop whey isolaat vanille
– 100 ml amandelmelk (ander soort melk kan ook)
– 100 ml water

Doe alles in de blender en mix goed door elkaar. Giet in een glas en klaar is je gezonde milkshake!

foto 2 (15)

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>