LANDMARKT opent zijn deuren op de van Woustraat | Hotspot

LANDMARKT opent zijn deuren op de van Woustraat | Hotspot

Vandaag is een vestiging van de Landmarkt op de van Woustraat geopend! De Landmarkt heeft al een Versmarkt in Noord en nu dus een Stadsmarkt in de Pijp. Er is gekozen voor de van Woustraat omdat hier een ware foodstraat ontstaat. Naast de Landmarkt, zitten de Ekoplaza, Marqt, Stach en het Vlaams Broodhuys er. Ik hou van dit soort winkels omdat je er heerlijke verse producten kan kopen. Natuurlijk is het wel wat duurder dan een normale supermarkt. Maar de kwaliteit is beter en het zijn eerlijke producten en dat proef je zeker!

foto 5

Vandaag ben ik gelijk even een kijkje gaan nemen bij de nieuwe vestiging van de Landmarkt. De Landmarkt is een overdekte markt en verkoopt producten die afkomstig zijn van meer dan 100 kleinschalige producenten, boeren en telers. Veel producten worden vers in de winkel bereidt.

foto(11)   foto(12)

foto 1(3)   foto 3(2)

De winkel staat vol met kramen vol verse biologische producten.  Het één ziet er nog lekkerder uit dan het ander. Ook hebben ze verse kant- en klaarmaaltijden. Deze maaltijden worden een dag van te voren of op dezelfde dag bereidt. Handig als je even geen tijd hebt om te koken!

De openingstijden van de Stadsmarkt zijn ruim. Elke dag tot 21 uur geopend. Dus ook na je werk kan je nog even langs gaan om heerlijke verse producten te scoren.

De Landmarkt
Van Woustraat 103, Amsterdam

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>