Eetdagboek | Back to reality

Eetdagboek | Back to reality

Ik ben alweer meer dan een week terug uit Zuid-Afrika (snik). De vakantie is weer voorbij en er moet weer normaal en gezond gegeten worden! Het valt wel tegen om weer zelf boodschappen te moeten doen en weer te moeten koken. Blegh, niet mijn hobby’s. Na een maand lang verwend te zijn met ontbijtbuffetjes en uitgebreid lunchen en dineren in restaurants is het wel weer even wennen. Helaas, back to reality. Daarom vond ik het wel weer tijd worden voor een eetdagboek. Ik heb mijn normale eetpatroon vrijwel direct weer opgepakt sinds ik terug ben. Het bevalt me erg goed, ik heb het toch wel gemist!

Ik wilde vandaag eigenlijk ontbijten met een bananenpannenkoek, maar tot mijn grote teleurstelling zag ik dat de bananen op waren!! Dan maar een smoothie.. Ik maakte een proteïne smoothie met rijstmelk, plantaardige proteïne poeder, sinaasappel, bevroren bosvruchten, chiazaad, hennepzaad en een scheutje lijnzaadolie. Lekker!

smoothie

Tussendoor eet ik nog een paar kale boekweit crackers met een kopje groene thee.

boekweit crackers

‘s Middags lunch ik met restjes die ik nog in de koelkast heb liggen en op moeten. Het resultaat: gebakken zalm met spruitjes! Normaal gesproken eet ik niet warm tussen de middag maar ik was thuis, had alle tijd en had inmiddels alweer behoorlijk trek gekregen dus het ging er wel in.

zalm met spruitjes

Nadat ik boodschappen heb gedaan eet ik een banaan (eindelijk!) en wat lychees.

banaan en lychees

Ik heb gister een grote pan erwtensoep gemaakt en er is nog genoeg over voor vanavond, dus eten we vanavond lekker weer erwtensoep! Hij is erg lekker al zeg ik zelf! Zo lekker zelfs dat ik ben vergeten een foto te maken (oeps).

Rond 20.00 uur neem ik nog een stukje pure chocolade, een mandarijntje (die ook al op is voordat ik een foto kan maken) en een kopje thee (winter glow, mijn favoriete smaakje).

manderijnenschil

theeleut

winter glow

Dan is het tijd om dit eetdagboek in elkaar te zetten en daarna lekker mijn ogen te sluiten. Good night!

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>