C.T Coffee & Coconuts | HOTSPOT

C.T Coffee & Coconuts | HOTSPOT

Er is weer een nieuwe hotspot in Town: C.T Coffee & Coconuts. Het oude Ceintuur Theater is omgetoverd tot een super mooie plek. Het zat dan ook bomvol toen wij er waren.

“A funky and fresh place for you to enjoy the buzzing energy of the city and breathe in the relaxing vibe of all the good things in life” aldus CT Amsterdam. Hier kunnen wij ons wel in vinden! Het is een plek waar je gezellig een hapje of drankje kan doen, doordeweeks is het ook een perfecte plek om te werken.

foto 1(5) foto(26)

Dit soort tentjes lijken wel meteen aan te slaan in Amsterdam. Je opent een nieuwe zaak, gooit er een industrieel interieur tegenaan, serveert goede koffie, gezonde sapjes en verantwoorde gerechten en hoppa, het is vanaf dag 1 hip. Hier kan Alkmaar nog wat van leren..

Bij C.T hebben ze heerlijk vers kokosnootwater genaamd ‘de Harry Nilsson’, echt super lekker en verfrissend! Daarnaast kan je er terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ze serveren verse, gezonde en huisgemaakte gerechten zoals granola, boekweit porridge en kokospannenkoekjes. Maar ook lekkere vis, vlees of vegetarische gerechten zoals de coconutburger of een heerlijke mexicaanse wrap.

menu CT Amsterdam foto 3(7)
Wij kwamen om te lunchen. Jacqueline ging voor de ‘Rock away taco‘, wat bestond uit Mexicaans gemarineerd rundvlees met guacamole. Kim ging voor de ‘Smoked mackerel gado-gado’ met paksoi, taugé en lekkere gado saus. Beide gerechten waren erg lekker! We vonden de porties wel wat aan de kleine kant. Je betaalt al gauw zo’n 8 euro voor de gerechtjes die wij hadden. Voor de kleine trek prima, maar mocht je wat meer trek hebben dan kan je beter twee gerechtjes bestellen.

IMG_2458 Coffee & coconut

Ondanks dat het vandaag erg druk was, is C.T zeker een aanrader! Wij zullen er dan ook zeker vaker te vinden zijn!

CT Coffee & coconuts
Ceintuurbaan, Amsterdam
Maandag t/m vrijdag open van 7.00 – 22.00
Zaterdag en zondag vanaf 8.00

CT coconuts

 

 

 

 

 

 

 

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>