BITES WE LOVE | Review

BITES WE LOVE | Review

Ik ben altijd op zoek naar lekkere en gezonde tussendoortjes om mee te nemen naar bijvoorbeeld m’n werk. De koeken en muesli repen die je in de supermarkt kan kopen bevatten allemaal suiker. Die vallen dus al af. Nou heb ik vaak wel een appel bij me of wat wortels, maar dit vult niet altijd voldoende. Lastig lastig.. Onlangs kwam ik Bites We Love tegen, die helemaal op mijn behoefte aan gezonde tussendoortjes lijkt in te spelen. Tijd om uit te proberen dus!

Pleasure box

Bites We Love verkoopt gezonde tussendoortjes op basis van noten en zaden. In Amerika en Engeland waren deze tussendoortjes al heel normaal, maar in Nederland nog nauwelijks te vinden. Zij besloten om deze naar Nederland te halen, goed idee wat mij betreft! Bites We Love zijn mixen op basis van noten, zaden, superfoods en chocola in zakjes van ongeveer 40 gram. Ze zijn te bestellen in de vorm van een abonnement. Je krijgt elke week 4 zakjes thuisgestuurd in een door jou gekozen profiel. Er bestaan 34 soorten bites onderverdeeld in 3 profielen namelijk; pure, power of pleasure. Op de site kan je zien welk profiel het best bij jou past. Ik heb dit keer gekozen voor pleasure.

Mijn favoriet is nummer 18 ‘love this bounty’. Deze bestaat uit kokossnippers, pure chocolade en ongebrande hazelnoten, mmmmm heerlijk! Ideaal is dat het zakje zo klein is. Zo weet je precies hoeveel calorieën je binnenkrijgt en word je niet verleid om door te eten..

foto 2(4)

Ik vind Bites We Love zeker een goed tussendoortje om af en toe mee te nemen. Natuurlijk bevat het alsnog wel wat calorieën maar je weet precies wat er in zit en het bevat alleen maar pure ingrediënten. Handig om gewoon in je tas te hebben zitten, zo heb je altijd een verantwoord tussendoortje bij de hand. Aanrader dus!

Wil je ook Bites We Love bestellen? Dat kan! Speciaal voor I BELIEVE THE HYPE geeft Bites We Love de tweede box (4 stuks) gratis! Bestel via de site en vul de kortingscode: IBELIEVEINBWL in. Je krijgt dan 2 doosjes voor €4,95 ipv €9,90! Goede manier om kennis te maken met Bites We Love!

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>