Au Pain Marie | REVIEW

Au Pain Marie | REVIEW

Ik was laatst bij Au Pain Marie in Bergen. Wat een leuk tentje! Ik was al tijden niet meer in Bergen geweest en dit leuke tentje was me daarom ook volledig ontgaan. Gelukkig heb ik oplettende vriendinnen die ook van gezonde eettentjes houden!

IMG_1134

Bij Au Pain Marie vind je o.a. lekkere koffie, gezonde sapjes en smoothies en heerlijk biologisch brood van bakkerij Raat. Zo worden er bijvoorbeeld allerlei soorten zuurdesembrood en speltbrood verkocht. Er worden elke dag vers gebakken croissants, muffins, brownies en koekjes uit de oven geserveerd. Heerlijk voor bij de koffie! Je kunt er ook lunchen met lekkere belegde broodjes of yoghurt. Voor ieder wat wils.

Ik was vooral geïnteresseerd in de juicebar! Hier kan je heerlijke gezonde sapjes en smoothies bestellen die ter plekken vers voor je klaar gemaakt worden.

IMG_1138

IMG_1131

Ik koos voor de Bobby Brown Smoothie met koffie, kokosmelk, banaan en dadels. Super lekker! Ik ga thuis ook vaker een smoothie met koffie maken, recept volgt! Weer eens wat anders dan je standaard bakje koffie. (op de foto rechts).

De smoothie links op de foto is de Pineapple Dream Smoothie met ananas, banaan en kokoswater. Hier heb ik natuurlijk ook even een slokje van genomen en deze was ook heel heerlijk!

Naast belegde broodjes,smoothies en sapjes verkoopt Au Pain Marie ook de bekende Mason Jars.
Verder worden er nog andere lekkere dingetjes verkocht zoals jam, verschillende soorten thee, drankjes en zelfs groentechips.

IMG_1142

Ik ben blij met zulke tentjes in de buurt waar ze gezonde en lekkere producten verkopen!

Je vindt Au Pain Marie op het plein in Bergen(NH). Het is van ma t/m za geopend vanaf 8:30 uur en op zondag vanaf 9:30 uur.

IMG_1143

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>