Sixpack in the making #2

Sixpack in the making #2

Ik schaam me diep.. Het vervolg van mijn sixpack in the making heeft veel te lang geduurd. Waar ik in het eerste deel nog fanatiek vertelde dat ik ging voor een sixpack, moet ik nu vertellen dat ik niet heel veel verder ben gekomen. Ja ik zie wel lichte blokjes en ik kan ze vastleggen als ik een goede dag heb, in de juiste houding sta met goed licht. Maar ik wil een echte sixpack zonder deze randvoorwaarden.

De afgelopen tijd had ik als doel gesteld dat ik wilde gaan voor spieropbouw. Maar ik vind het toch best wel eng om mijn calorieen te verhogen en wil graag droog zijn in de zomer. Of in ieder geval geen vetrandje op mijn buik hebben. Deze angst en wens hadden tot het gevolg dat ik wel mijn calorieën had opgehoogd, maar te laag voor echte spieropbouw en te hoog om droog te worden. Net niks dus. Ik ben dus stabiel gebleven. Opzich niks mis mee! Maar er is nog steeds geen sixpack..

Eigenlijk was ik aan het stoeien met 2 doelen, spieropbouw en droog worden en dat gaat niet samen. Ik heb nu besloten om weer onder onderhoud te gaan eten en voor de zomer te gaan voor een strak lichaam (met hopelijk die sixpack!). Na de zomer zal ik mijn doel bijstellen en gaan voor spieropbouw. Ik beloof dat ik vanaf nu hier vaker wat over ga vertellen.. Echt! :)

foto-3

 

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>