GreatYoga Experience | HOTSPOT

GreatYoga Experience | HOTSPOT

Gister waren wij aanwezig bij de opening van de nieuwe yogastudio van Great Health and Performance Club in Amsterdam. We hebben al eerder kennis mogen maken met deze mooie sportschool, en waren toen al enthousiast (onze ervaringen lees je hier). Je begrijpt dat wij maar al te graag op deze uitnodiging in gingen!

Bij aankomst werden we verwelkomt met een lekker en gezond ontbijtje samengesteld door nutrition coach Benjamin de Wit. We begonnen met een gezond sapje gevolgd door een groenten omelet met een kopje saffraan thee. Waar wij overigens nog nooit van gehoord hadden, maar best lekker was!

ontbijt bij great

De yogastudio zit in een aparte ruimte naast de sportschool, het is een mooie rustige ruimte waar je heerlijk tot rust kunt komen.
De matjes lagen al op ons te wachten! De yoga sessie werd gegeven door Adela Serrano, een ervaren yogalerares uit Amsterdam.

great yoga studiogreat yoga studioyogagreat

Na de yoga sessie kregen we nog een lekkere kokosnoot aangeboden en gingen we met deze leuke goodiebag naar huis! En natuurlijk moesten de bloggers zelf ook even op de foto gezet worden.

bloggers opening great yoga goodiebag greatclub

Wij waren al fan van yoga en van Great, deze combinatie is natuurlijk helemaal top! Het leuke van de yogastudio bij Great vinden wij dat het in een speciaal daarvoor gecreëerde ruimte gegeven wordt waardoor je de yoga toch wat beter ervaart en je meer kunt ontspannen dan wanneer je een yoga sessie volgt in een drukke sportschool. Great biedt diverse yogalessen aan, gegeven door ervaren yoga instructeurs.

Op 25 april opent greatYoga haar deuren en kun je zelf een kijkje nemen. Tijdens de opening op 25 april kun je tussen 09.30-13.00 uur gratis mee doen aan verschillende yogasessies die gegeven worden, je kunt je hiervoor aanmelden via de website. Voor alle prijzen en yogastijlen kan je kijken op greatyoga.nl. Vanaf 28 april a.s. vangen de reguliere lessen aan. Exacte lesdata worden aankomende week op de website gepubliceerd.

Niet alleen wij zijn verwend, we mogen ook een van jullie blij maken met een leuke winactie!

Wij mogen namelijk aan een van onze trouwe volgers een maand lang gratis yoga bij Great weggeven! Hoe leuk is dat?!
Wil je kans maken op deze mooie prijs? Like dan de Facebook pagina van I BELIEVE THE HYPE en laat in een reactie weten waarom jij kans wilt maken op een maand lang gratis yoga. Je hebt tot donderdag 23 april de tijd om mee te doen. Op vrijdag 24 april maken wij de winnaar bekend. Good luck!

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

There are 2 comments for this article
  1. Kim Author at 11:09

    AND THE WINNER IS….

    Marleen Manshanden! GEFELICITEERD! Jij kunt een maand lang onbeperkt deelnemen aan de yogalessen bij GREAT. Wij wensen jou veel plezier met deze prijs!

    Wil je je adres gegevens nog even mailen naar kim@ibelievethehype.nl, dan sturen wij je toegangspas naar je toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>