#Fitgirl in the making, part 3

#Fitgirl in the making, part 3

Vorige week moest het er maar weer eens van komen, ik ging weer hardlopen. Ik heb me er niet eerder toe kunnen zetten. De excuses kregen weer de overhand en veruit het beste excuus was het slechte weer. Ik moest gewoon gaan, ik moet me namelijk wel aan mijn eigen doelstellingen houden (2x per week hardlopen), weer of geen weer. En dat is gelukt!

JUQRe

Het ging helaas niet zo lekker als de vorige keer. Rond een uur of 19.00 was het droog en besloot ik te gaan hardlopen, voordat ik me weer kon bedenken. Achteraf gezien had ik beter nog even kunnen wachten totdat mijn avondeten wat meer gezakt was. Maar aangezien het nu alweer zo vroeg donker wordt moest ik wel.

Na 10 meter voelde ik mijn eten alweer omhoog komen, niet echt een aangenaam gevoel. Ik had dan ook veel moeite om door te gaan, maar ik moest en zou minimaal de 4km halen. Mijn spieren voelde wel goed aan dit keer en ook mijn ademhaling had ik beter onder controle, de hartaanval bleef uit (thank god).

Bij mijn halfway point was ik maar wat blij om rechtsomkeert naar huis te maken. De adrenaline die ik vorige keer had tijdens het rennen miste ik nu een beetje. Ik moest het dus puur op doorzettingsvermogen doen, en laat dat nou net een lastig puntje voor mij zijn als het op sporten aan komt.
Ik ging (nog) langzamer lopen om mijn maag iets te laten kalmeren, helaas had dit weinig effect. Nou moet ik zeggen dat ik sowieso al super langzaam loop. Dit is zeker een puntje wat verbeterd moet worden. Maar ik begin net, en elke beweging telt! Toch? Het is in ieder geval beter dan mijn avond op de bank doorbrengen.

Ik tel echt de meters af… ik kijk steeds op mijn app om te kijken hoe lang ik nog moet. Pff het valt me erg zwaar, de grootste belemmering is toch echt wel mijn maag. Als ik nog 500 meter te gaan heb zie ik dat de batterij van mijn telefoon nog maar 1% heeft. Ohnee daar gaat mijn registratie! En ja hoor, niet veel later valt mijn telefoon uit. Geen muziek meer en geen app die aangeeft hoe lang ik nog moet doorzetten. Shit, en nu? Ik besluit gewoon door te gaan en maak op gevoel de 500 meter af. Het kan ook iets minder geweest zijn (oeps).

Feit is wel dat ik het weer gedaan heb vandaag! Weer een stap in de goede richting!

IMG_0699

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>