ALEXANDER WANG X H&M | Fashion

ALEXANDER WANG X H&M | Fashion

Alexander Wang heeft samen met H&M een sportieve collectie gelanceerd. Hij is de eerste Amerikaanse ontwerper die met de Zweedse modehuis keten samenwerkt en ook nog eens de jongste. Hij is pas 30 jaar oud. Comfort staat centraal bij de kleding van Wang. Zoals hij zelf zegt; ‘comfort is zowel praktisch als emotioneel erg belangrijk.’ Zit wat in toch?! De collectie zit dan ook vol met truien, wijde broeken en sport leggings en is, zoals eigenlijk altijd bij H&M, heel betaalbaar!

Morgen is het eindelijk zo ver en ligt de ALEXANDER WANG X H&M collectie om 9 uur in de Nederlandse winkels! Voor de werkenden onder ons, je kan gelukkig ook vanaf 10 uur online bestellen op hm.com! Wij hebben alvast onze favoriete sportitems geselecteerd. De items zijn veelzijdig en zijn voor veel verschillende sporten te gebruiken. Wat is jouw persoonlijke favoriet?

 

alexanderwangxhm

Onze favorieten zijn de sportbeha met gele bandjes en de middelste legging, deze gaan we zeker morgen proberen te scoren!

rihanna-wang-hm-600x600

Rihanna is de eerste celebrity die gespot is in de streetstyle collectie.  Zij is groot fan van Wang.

aq_resizer

Deze trui is niet helemaal onze smaak, maar de legging dan weer wel!

aq_resizer2

Een super mooie basic bikini. Altijd handig om te hebben!

Next Post:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Founder van I BELIEVE THE HYPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>